سایت آریا
صفحه اصلی ورود اعضاء وبلاگ گروهی ثبت وبلاگ آموزش ساخت وبلاگ آموزش کار با سایت آریا آموزش های وبلاگ نویسی تبلیغات گزارش تخلف تماس با ما

سیستم وبلاگدهی آریا sitearia

وبلاگ چیست ، وبلاگ محيطي است مجازي براي انتشار ايده ها,افكار و ديدگاههاي شخصي افراد ، به عبارتي ديگر وبلاگ ، شخصي ترين محيط مجازي جهت بازتاب افكار فردي ميباشد كه با توجه به تنوع افكار و ديد گاهها از تنوع بسيار بالا و منحصر به فردي برخوردار است.

در حال حاضر وبلاگ ها به نمايشگاه آزادي افكار و باورهاي قشر هاي مختلف هر جامعه تبديل شده اند كه افراد مختلف (حرفه اي, مبتدي) صاحب غرفه هاي آن ميباشند.

بزرگترين مزيت وبلاگ ها يا بهتر است بگوييم رمز جذابيت و سپس موفقيت وبلاگ حاصل سادگي آن ميباشد بصورتي كه نيازي نيست نويسنده يك وبلاگ , فردي حرفه اي در زمينه طراحي وب سايت يا نويسندگي باشد, يك وبلاگ نويس ممكن است بدون هيچ گونه تخصص يا سابقه اي در اين زمينه ها به جذب هزاران و شايد ميليونها نفر دست يابد!

سادگي استفاده از ابزار وبلاگ نويسي وهمچنين رايگان بودن آن مهمترين عوامل محبوبيت و رشد سريع وبلاگ در بين كاربران بوده است. البته عوامل ديگري چون رهايي از قيد و بندهاي دستوري و نگارشي, تبادل مستقيم افكار وايده ها و مشاهده عكس العمل كاربران, نسبت به مطلب انتشار يافته(در بخش نظرات) در محبوبي ورشد سريع وبلاگ ها تاثير بسزايي داشته اند. يكي از خواص ذاتي وبلاگ نويسي رهايي از قيد و بندهاي مرسوم و دست و پاگير نگارشي و.. ميباشد كه به نويسنده آن امكان حضور در دنياي پهناور مجازي در كنار ساير نويسنده گان حرفه اي و بيان افكار و نظرات خود بصورتي آزاد و به ساده ترين حالت ممكن ميباشد.

مهم‌ترين ويژگي «وبلاگ» آزادي ميباشد بطوريكه نويسنده مي‌تواند با سرعت، ايده‌ها، افكار و تجربيات خود را بدون در نظر گرفتن محدوديت‌هاي موجود و صرفا در مرزهايي كه خود تعيين مي‌كند، به معني واقعي «منتشر» كند و در معرض ديد علاقه‌مندان قراردهد - آن هم در قلمروي به وسعت جهان - و چنين احساسي قطعا براي همه، به‌ويژه جوانان مستعد ما، شعف‌انگيز است.

گسترش «وبلاگ»، مصداق واقعي اين نظريه است كه در دنياي جديد، محدوديت‌هاي متعارف، رنگ مي‌بازند و آنچه بيشتر رخ مي‌نمايد، «فرديت» انسان‌هاست كه در بيشتر جوامع كنوني، در چنبره قواعد و مرزهاي محدود كننده، اسير شده است. «وبلاگ»، نوشته‌هايي است كه يك فرد، بر روي اينترنت و به‌طور منظم، به رشته تحرير درآورده و در آن، معمولا حاصل جست‌وجو و گشت‌وگذار خود در اينترنت را نيز ثبت مي‌كند.

اين نوشته‌ها لزوما شكل رسمي و كليشه‌اي ندارند و به فراخور شخصيت نويسنده و همچنين اقتضاي زمان نوشتن، كاملا متنوع و گوناگونند و همين تنوع از ويژگي‌هاي درخشان اين نوع سايت‌هاي شخصي است. ايجاد و داشتن يك «وبلاگ»، نياز به هيچ پيش‌زمينه و تخصص ويژه‌اي ندارد و تنها با اتصال به اينترنت، مي‌توان از سرويس دهندگاني مانند«سایت آریا» استفاده كرده و يك «وبلاگ» شخصي ايجاد كرد.

ساخت وبلاگ رایگان

تكنولوژي مورد استفاده در فلزياب ها

با توجه به پيشرفت روزافزون صنعت ساخت فلزياب ها و كاربردهاي متنوع ان ها در رشته ها و علوم گوناگون، هر فلزياب با تكنولوژي ساخت منحصر به فرد خود ارائه مي شود. در اين فصل از كتاب به بررسي سيستم ها و تكنولوژي هاي به كار رفته در دستگاه هاي فلزياب ها مي پردازيم اما لازم به ذكر است توضيحات مربوط به سيستم هاي شايع تر و پركاربردتر با دقت و تفصيل بيشتري مورد بررسي قرار خواهند گرفت. 

 

فلزياب


تقسيم بندي فلزياب ها و گنج ياب ها از نظر خروجي:

  • انالوگ
  • ديجيتال 
  • تصويري

  
فلزياب انالوگ:
فلزياب انالوگ از طريق فركانسي كه به زمين وارد مي كند و از زمين دريافت مي كند جنس ماده را شناسايي مي كند (فلزياب انالوگ تفكيك ندارد).

فلزياب ديجيتالي: 
فلزياب ديجيتالي داراي صفحه ديجيتال بوده و قادر به تفكيك و تعيين متراژ مي باشد. در فلزياب ديجيتالي از لوپ و ديسك استفاده مي شود.

فلزياب تصويري:
طلاياب يا فلزياب تصويري قادر به ويرايش تصوير داخل زمين مي باشد. به طور مثال اگر مجسمه اي داخل زمين باشد شكل مجسمه را نشان مي دهد. فلزياب هاي تصويري قادر به شناسايي حفره ي غارها و غيره هستند.

 

گنج ياب

 

بطور كلي فلزيابي كه بتواند تصويري از فلز مدفون شده نمايش دهد وجود ندارد (اگر چه با بهره گيري از بعضي فناوري هاي پيشرفته مانند اولتراسونيك و رادار امكان پذير است اما بسيار پرهزينه) ولي بعضي از افراد و شركت ها فلزياب هايي را كه نمايشگر ال سي دي دارند را به عنوان فلزياب تصويري معرفي كرده اند. در اين دستگاه ها بعضي از علايم مانند وضعيت شارژ باتري – وضعيت تنظيم و غيره روي صفحه نمايش داده مي شود و در معدودي از فلزياب هاي تفريحي فلزات كوچك تا عمق 12 اينچ (30 سانتي متر) بسته به شكلي كه دارند به صورت علامت مربع يا دايره يا خط نشان داده مي شوند كه البته نمايش اين علائم نيز با خطاي زيادي همراه است.

تقسيم بندي فلزياب ها از ديدگاهي ديگر:

  • فلزياب حرارتي
  • فلزياب فركانسي
  • فلزياب ليزري 
  • فلزياب حرارتي


فلزياب حرارتي، حرارت و گازي كه از فلز پخش مي شود را تجزيه و تحليل كرده و جنس را شناسايي مي كند.

فلزياب فركانسي:
هر داخل زمين فركانسي از خود پخش مي كند كه فلزياب اين فركانس را دريافت كرده و شناسايي مي كند. فلز داخل زمين هر چه قدر كوچك تر باشد فركانس كمتري از خود پخش مي كند و فلزياب دچار خطا مي شود. در موقع استفاده از اين نوع فلزياب بايد خيلي ارام ديسك و يا لوپ را حمل كرد چون فركانس به درستي به دستگاه نمي رسد و درصد خطاي دستگاه بالا مي رود.

 

طلاياب

 

فلزياب ليزري:
فلزياب ليزري داراي چند نوع ليزر متفاوت مي باشد كه اين ليزرها را داخل زمين منتقل مي كند در عمق معين اگر ليزر به فلزي برخورد كند به سرعت ان را شناسايي مي كند در اينجا كوچك و بزرگ بودن فلز اهميت چنداني ندارد.
 

تكنولوژي هاي اصلي مورد استفاده در ساخت فلزياب ها عبارتند از :

  • سيستم فركانس – ضربه اي Beat Frequency Oscillator 
  • سيستم بالانس القائي Induction Balance
  • سيستم القاي پالس Pulse Induction
  • سيستم فركانس بسيار پايين Very Low Frequency
  • سيستم دريافت گذار Transmit-Receive

کانال وبمسترها