سایت آریا
صفحه اصلی ورود اعضاء وبلاگ گروهی ثبت وبلاگ آموزش ساخت وبلاگ آموزش کار با سایت آریا آموزش های وبلاگ نویسی تبلیغات گزارش تخلف تماس با ما

سیستم وبلاگدهی آریا sitearia

وبلاگ چیست ، وبلاگ محيطي است مجازي براي انتشار ايده ها,افكار و ديدگاههاي شخصي افراد ، به عبارتي ديگر وبلاگ ، شخصي ترين محيط مجازي جهت بازتاب افكار فردي ميباشد كه با توجه به تنوع افكار و ديد گاهها از تنوع بسيار بالا و منحصر به فردي برخوردار است.

در حال حاضر وبلاگ ها به نمايشگاه آزادي افكار و باورهاي قشر هاي مختلف هر جامعه تبديل شده اند كه افراد مختلف (حرفه اي, مبتدي) صاحب غرفه هاي آن ميباشند.

بزرگترين مزيت وبلاگ ها يا بهتر است بگوييم رمز جذابيت و سپس موفقيت وبلاگ حاصل سادگي آن ميباشد بصورتي كه نيازي نيست نويسنده يك وبلاگ , فردي حرفه اي در زمينه طراحي وب سايت يا نويسندگي باشد, يك وبلاگ نويس ممكن است بدون هيچ گونه تخصص يا سابقه اي در اين زمينه ها به جذب هزاران و شايد ميليونها نفر دست يابد!

سادگي استفاده از ابزار وبلاگ نويسي وهمچنين رايگان بودن آن مهمترين عوامل محبوبيت و رشد سريع وبلاگ در بين كاربران بوده است. البته عوامل ديگري چون رهايي از قيد و بندهاي دستوري و نگارشي, تبادل مستقيم افكار وايده ها و مشاهده عكس العمل كاربران, نسبت به مطلب انتشار يافته(در بخش نظرات) در محبوبي ورشد سريع وبلاگ ها تاثير بسزايي داشته اند. يكي از خواص ذاتي وبلاگ نويسي رهايي از قيد و بندهاي مرسوم و دست و پاگير نگارشي و.. ميباشد كه به نويسنده آن امكان حضور در دنياي پهناور مجازي در كنار ساير نويسنده گان حرفه اي و بيان افكار و نظرات خود بصورتي آزاد و به ساده ترين حالت ممكن ميباشد.

مهم‌ترين ويژگي «وبلاگ» آزادي ميباشد بطوريكه نويسنده مي‌تواند با سرعت، ايده‌ها، افكار و تجربيات خود را بدون در نظر گرفتن محدوديت‌هاي موجود و صرفا در مرزهايي كه خود تعيين مي‌كند، به معني واقعي «منتشر» كند و در معرض ديد علاقه‌مندان قراردهد - آن هم در قلمروي به وسعت جهان - و چنين احساسي قطعا براي همه، به‌ويژه جوانان مستعد ما، شعف‌انگيز است.

گسترش «وبلاگ»، مصداق واقعي اين نظريه است كه در دنياي جديد، محدوديت‌هاي متعارف، رنگ مي‌بازند و آنچه بيشتر رخ مي‌نمايد، «فرديت» انسان‌هاست كه در بيشتر جوامع كنوني، در چنبره قواعد و مرزهاي محدود كننده، اسير شده است. «وبلاگ»، نوشته‌هايي است كه يك فرد، بر روي اينترنت و به‌طور منظم، به رشته تحرير درآورده و در آن، معمولا حاصل جست‌وجو و گشت‌وگذار خود در اينترنت را نيز ثبت مي‌كند.

اين نوشته‌ها لزوما شكل رسمي و كليشه‌اي ندارند و به فراخور شخصيت نويسنده و همچنين اقتضاي زمان نوشتن، كاملا متنوع و گوناگونند و همين تنوع از ويژگي‌هاي درخشان اين نوع سايت‌هاي شخصي است. ايجاد و داشتن يك «وبلاگ»، نياز به هيچ پيش‌زمينه و تخصص ويژه‌اي ندارد و تنها با اتصال به اينترنت، مي‌توان از سرويس دهندگاني مانند«سایت آریا» استفاده كرده و يك «وبلاگ» شخصي ايجاد كرد.

ساخت وبلاگ رایگان

توصيه هاي آمادگي قبل از ازدواج

مطمئناً شما در امتحاني شركت نمي‌كنيد كه قبلاً براي آن مطالعه نكرده باشيد. در يك مسابقه دو ماراتن شركت نمي‌كنيد مگر اينكه قبل از مسابقه سخت تمرين كرده باشيد. همين استدلال در ازدواج هم صادق است. آمادگي براي ازدواج يك موضوع اساسي در دستيابي به يك ازدواج موفق و ماندگار است. در اين مقاله نظر يك مشاور خانواده در مورد توصيه هاي آمادگي قبل از ازدواج را با شما به اشتراك مي گذاريم:

ارزش ها و اهداف مشترك در ازدواج

در مورد اينكه هدف و تعريف همسر آينده شما از ازدواج موفق چيست بحث كنيد. ممكن است هر يك از شما ديدگاه متفاوتي نسبت به زندگي مشترك داشته باشيد، بنابراين براي صحبت راجع به شيوه ساختن زندگي مشترك بعد از ازدواج خود وقت بگذاريد و در تعيين معيارهاي انتخاب همسر مناسب خود جدي باشيد.

در مورد كارهاي روزمره با همسر آينده خود صحبت كنيد

هرگونه نظر و الويتي كه راجع به كارهاي خانه و امور روزمره زندگي داريد با همسر خود به بحث بگذاريد. از شستن ظروف منزل، خريد وسايل خانه، نحوه چينش وسايل و دكوراسيون خانه و هر چيزي كه براي شما در زندگي مشترك اهميت دارد با همسر آينده خود به گفتگو بپردازيد.

در مورد فرزندان با همسر آينده گفتگو كنيد

آيا نظر همسر شما نسبت به داشتن يا نداشتن فرزند مشترك است؟ اگر پاسخ مثبت است در مورد تعداد آن صحبت كنيد. اگر روزي بچه‌دار شديد آيا به همسر خود اجازه مي‌دهيد كار خود را ترك كند و در منزل بماند تا از فرزندان مراقبت كند؟ آيا ازلحاظ مالي به‌صرفه است؟ آيا همسر شما دوست دارد اين نوع زندگي را كه خانه‌داري كند؟ آيا در تربيت كودك و فرزندپروري با همسر خود تفاهم و اشتراك نظر خواهيد داشت؟

آيا پول در ازدواج مهم است؟

اگرچه خيلي از افراد در هنگام طرح مباحث مالي با نامزد خود راحت نيستند، اما براي دستيابي به يك ازدواج موفق مي‌بايست راجع به هزينه هاي زندگي مشترك و نقطه‌نظر همسر خود در مورد پول حرف زد. آيا قصد داريد يك حساب مشترك باز كنيد و تمامي دارايي هاي خود را با هم به اشتراك بگذاريد؟ هدف مالي شما در زندگي مشترك چيست؟ اولويت شما در پس‌انداز پول چيست؟ مسكن، لوازم خانه، خودرو، مسافرت‌هاي پي در پي و يا پس‌انداز پول براي آموزش فرزندان در آينده؟ يا پس‌انداز براي دوران بازنشستگي ؟ آيا همسر شما شخصيت ولخرجي داريد يا تمايل به پس‌انداز دارد؟ آيا بدهي مالي دارد؟ چگونه مي‌خواهد آن را پرداخت كنيد؟

مهارت برقراري ارتباط با همسر را ياد بگيريد

آيا شما خود را يك فرد اجتماعي مي‌دانيد؟ آيا مي‌توانيد با منطق راجع به هر چيزي صحبت كنيد؟ يا نياز به يك مشاور روانشناس داريد تا مهارت‌هاي برقراري ارتباط مؤثر را در شما تقويت كند؟ در مورد اختلاف‌ با همسر در مسائل زندگي چگونه برخورد خواهيد كرد؟ دانستن اينكه همسر شما در مورد مسائل حساس زندگي مشترك چگونه برخوردي دارد، بسيار مهم است. از او بپرسيد اگر روزي به‌عنوان همسر شما به افسردگي مبتلا شدم و قادر به ادامه كار نبودم، واكنش وي چه خواهد بود؟ اين سؤالات مي‌تواند نگرش شما نسبت همسر آينده‌تان را تعيين كند.

نقش دين و مذهب در ازدواج موفق

اگر هر دو شما مذهبي هستيد، نقش دين در زندگي خود را مشخص كنيد. اگر شما هرروز به مسجد مي‌رويد آيا انتظار داريد همسر شما هم همين‌گونه عمل كند؟ آيا در به‌جا آوردن اعمال و فرايض ديني خود جدي هستيد؟ آيا انتظار داريد همسر شما به آموزه‌هاي ديني به‌خوبي شما پايبند باشد؟ اگر با همسر خود در مسائل ديني اختلاف‌نظر داريد چگونه آن را حل مي‌كنيد؟

نقش روابط جنسي در ازدواج موفق

روابط جنسي و زناشويي چقدر براي شما و همسر شما مهم است؟ اگر ميل جنسي شما و همسرتان در يك حد نباشد چه خواهيد كرد؟ اگر يكي از شما در داشتن رابطه جنسي ناتوان باشد چه؟ تعريف شما از روابط نامشروع و خيانت همسر چيست؟ نظر شما در مورد برقراري ارتباط همسر خود با همكاران و افرادي از جنس مخالف هستند چيست؟ آيا از نقش مشكلات روابط جنسي در اختلاف زن و شوهر آگاهيد؟

نقش خانواده همسر در زندگي آينده شما چيست؟

ميزان مشاركت خانواده همسر در ازدواج و زندگي مشترك شما چگونه خواهد بود؟ نقش آن‌ها زماني كه صاحب فرزند شديد چگونه خواهد بود؟ در تعطيلات الويت ملاقات خانواده شماست يا همسرتان؟ در صورت دخالت خانواده همسر در زندگي مشترك شما، واكنش شما چيست؟ براي حفظ احترام خانواده هر دو طرف به‌خوبي بحث كنيد.

مشاوره ازدواج يا كلاس آمادگي قبل از ازدواج را در نظر بگيريد

منتظر نباشيد تا رابطه شما با مشكلات جدي روبرو شود سپس به دنبال مشاوره خانواده بگرديد. حتماً مشاوره را قبل از ازدواج انجام دهيد. تحقيقات نشان داده است بيش از ۸۰ درصد زوج هايي كه توصيه هاي قبل از ازدواج را جدي گرفتند، توانايي بيشتري در حل مسائل زناشويي و مشكلات بعد از ازدواج خود داشته و زندگي موفق را تجربه كرده اند.

مشاوره قبل از ازدواج به شما مهارت‌هاي برقراري ارتباط صحيح با همسر را مي‌آموزد. شما در كلاس‌هاي مشاوره ازدواج چيزهاي زيادي در مورد همسر آينده خود ياد خواهيد گرفت. به‌علاوه، مشاوره روانشناسي به شما مهارت‌هاي زندگي و حفظ ازدواج در زمان‌هايي كه زندگي شما در مسير جدايي و طلاق است را مي‌آموزد.

کانال وبمسترها